SERVICE SONY 0213266063

GDPR

Incepand cu data de 25 mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (in continuare "Regulamentul") va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. Prin intermediul acestui Regulament se doreste crearea unui cadru legislativ unitar si uniform pe teritoriul Uniunii Europene care sa nu mai necesite masuri nationale de implementare.


Definitii

date cu caracter personal” orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

prelucrare” inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea;

operator” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci cand scopurile si mijloacele prelucrarii sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevazute in dreptul Uniunii sau in dreptul intern;

” persoana imputernicita” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care prelucreaza datele cu caracter personal in numele operatorului;

 Te asiguram ca datele tale cu caracter personal sunt prelucrate in mod legal, echitabil si transparent, doar pentru indeplinirea scopurilor explicite care v-au fost aduse la cunostinta.

BLOKKER DISTRI S.R.L in calitate de operator, prelucreaza datele intr-un mod care asigura securitatea adecvata a datelor cu caracter personal, inclusiv protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale, prin luarea de masuri tehnice sau organizatorice corespunzatoare. 

Noi, S.C BLOKKER DISTRI S.R.L, dorim sa-ti multumim pentru ca esti clientul nostru si pentru interesul si increderea pe care ne-o acorzi atunci cand ne trasmiti datele tale cu caracter personal.

In continuare vei gasi informatii referitoare la datele personale pe care le colectam, cum si la ce le folosim, cum le pastram si care este nivelul tau de control in raport cu datele tale cu caracter personal.

  • Cine suntem si cum ne poti contacta

Noi suntem S.C BLOKKER DISTRI, societate cu raspundere limitata, cu sediul social in Bulevardul Basarabia nr96B, sector 2,punct de lucru magazine Sony Center, Soseaua Bucuresti – Ploiesti 44C, Baneas Shopping City, Galeria Mobexpert, parter.

Pentru orice nemalurire, sugestie, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, te rugam sa ne contactezi pe adresa de email datepersonale@premiumbrand.ro

  • Datele pe care le colectam

Pentru plasarea unei comenzi pe http://www.premiumbrand.ro ne sunt necesare urmatoarele date din partea ta

  • Nume, prenume
  • Adresa de livrare / facturare
  • Adresa de email
  • Numar de telefon
  • Detalii de factura si plata

(3)De ce ne sunt necesare datele cu caracter personal

Datele tale vor fi utilizate pentru a-ti oferi urmatoarele servicii.

Comenzi online

  • Nume si prenume – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
  • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a-ti confirma comanda si pentru a va informa despre stadiul comenzii tale
  • Numar de telefon – te vom contacta daca apar probleme la livrarea produselor tale
  • Adresa de livrare – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
  • Adresa de facturare – avem nevoie de aceste date pentru a-ti emite factura fiscala

Functionarea site-ului Sony Center (www.premiumbrand.ro)


  • Adresa IP – filtrarea si detectarea atacurilor din internet
  • Informatii cont Sony Center – informatiile tale vor fi pastrate in CRM-ul intern pentru a permite vanzatorilor nostri si site-ului www.premiumbrand.ro  sa va ofere o experienta personalizata


 

Consimtamantul tau ne va fi necesar si pentru a-ti transmite newslettere. Informatiile de care avem nevoie sunt

  • E-mail – avem nevoie de aceasta informatie pentru a-ti putea transmite newsletterul

 

Comportament online

  • Datele tale personale pentru istoria navigarii sunt transmise partenerilor nostri descrisi in politica de cookies.Te rugam consultati descrierea acestor parteneri in aceasta pagina Politica cookies

 

Datele tale personale sunt prelucrate in cadrul companiei S.C BLOKKER DISTRI S.R.L situata in Romania. Gazduirea si stocarea datelor are loc in serverul nostru gazduit de catre compania PRIME TELECOM care se afla in Romania. Datele personale pentru newsletter vor fi incarcate in Newsman, care va actiona ca un imputernicit pentru BLOKKER DISTRI. Newsman opereaza livrarea newsletter-ului nostru. Politica lor de confidentialitate poate fi consultata la Politica de confidenţialitate Newsman

 

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt:

  • mobilPay furnizori servicii de plata online
  • Google Analytics– furnizor analiza trafic site
  • Urgent Cargus  - furnizori servicii de curierat

 

 

(4)Dreptul de a retragere a consimtamantului

 

Ai dreptul oricand sa-ti retragi consimtamantul. Poti face aceasta trimitand un email in acest sens la adresa datepersonale@premiumbrand.ro. Cand ti-ai retras consimtamantul, BLOKKER DISTRI SRL  nu iti va mai putea transmite informatii pe baza consimtamantului tau.

 

(5)Perioada de stocare a datelor

Pentru newsletter vom pastra datele  cu caracter personal doar pe durata de viata a newsletter-ului sau pana cand ne vei notifica ca nu mai doresti sa primesti newsletter-ul. Dupa aceasta perioada, datele personale vor fi distruse ireversibil.

 Pentru prelucrarile de date in baza consimtamantului, vom pastra datele tale pana cand iti vei retrage consimtamantul. Este posibil sa te rugam din cand in cand, dar nu mai des de o data pe an, sa ne reacorzi consimtamantul, pentru a fi siguri ca mai esti interesat de activitatea noastra si ca datele tale sunt corecte.

 Pentru retragerea consimtamantului, trimite un mesaj in acest sens pe adresa datepersonale@premiumbrand.ro.

 Pentru comenzile efectuate, datele  personale, dintre cele care sunt cuprinse in documentele financiar-contabile sau in documente care se anexeaza documentelor financiar-contabile, vor fi pastrate 10 ani conform dispozitiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finantelor Publice si nu vor fi accesate in niciun alt scop decat scopul legal pentru care sunt arhivate. Dupa 10 ani aceste date vor fi distruse.

 (6)Destinatarii datelor

 Datele tale raman in permanenta la noi. Nu vindem, transmitem sau cedam tertilor datele tale in scopuri de marketing.

 (7)Drepturile tale in relatie cu datele pe care ni le-ai pus la dispozitie

  • Pentru ca ne-ai acordat consimtamantul, este datoria noastra sa te informam ca ai urmatoarele drepturi, pe care le poti exercita oricand trimitand un email la adresa datepersonale@premiumbrand.ro. Te asiguram ca vom raspunde la oricare din cererile tale, in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 30 de zile.
  • Dreptul de acces inseamna ca ai dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram sau nu datele cu caracter personal care te privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele.
  • Dreptul la rectificare se refera la corectarea datelor cu caracter personal inexacte.
  • Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") inseamna ca ai dreptul de a solicita sa iti stergem datele cu caracter personal.
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat in cazul in care contesti exactitatea datelor, pentru o perioada care ne permite sa verificam corectitudinea lor.
  • Dreptul la portabilitatea datelor se refera la dreptul de a primi datele tale intr-un format structurat si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator.

 (8) Dreptul de a depune o plangere

In situatia putin probabila ca nu reusim sa raspundem cererilor tale, ai dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal http://datepersonale.ro/, si de asemenea ai dreptul la o cale de atac judiciara.

9) Transferul catre o tara terta

Datele tale nu sunt transferate in afara Romaniei.

(10) Interesele legitime urmarite

Datele pe care ni le-ai dat nu sunt prelucrate in baza unui interes legitim al BLOKKER DISTRI S.R.L. sau al unei terte parti.

(11) Daca este o obligatie contractuala sau legala, consecintele nerespectarii obligatiilor

Clarificam faptul ca furnizarea de date cu caracter personal este ceruta partial de lege (de ex. reglementari fiscale) sau poate rezulta si din dispozitii contractuale (de exemplu, informatii privind partenerul contractual). Uneori poate fi necesar sa se incheie un contract conform caruia persoana vizata ne furnizeaza date cu caracter personal, care trebuie prelucrate ulterior de noi. Persoana vizata este, de exemplu, obligata sa ne furnizeze date cu caracter personal atunci cand compania noastra semneaza un contract cu el sau ea.

(12) Daca exista un proces decizional automat

Nu efectuam niciun fel de operatiuni de prelucrare automata sau profilare pe baza datelor pe care ni le-ai pus la dispozitie.

(13) Datele de contact ale Responsabilului cu Protectia Datelor (RPD)

In acest moment, conform Regulamentului (EU) 2016/679 (“GDPR”), nu avem obligatia de a angaja un RPD in sensul art. 37 din GDPR.

Pentru orice intrebare, sugestie sau preocupare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, te rugam sa ne contactezi pe adresa de email datepersonale@premiumbrand.ro.

(14) Securitatea datelor

Siguranta datelor tale este una dintre prioritatile noastre. Folosim o combinatie de controale tehnice (IT), administrative si fizice pentru ca datele tale sa fie in siguranta. Cu toate acestea nicio metoda de transmitere, prelucrare sau stocare a datelor nu este complet sigura. Daca ai orice subiect sau ingrijorare legata de securitatea datelor tale, te rugam sa ne contactezi imediat pe adresa datepersonale@premiumbrand.ro

(15) Politicile in relatie cu copii

Suntem extrem de preocupati despre tot ceea ce inseamna prelucrarea in siguranta a datelor personale ale copiilor. In acest sens, nu prelucram date personale pentru copii sub 16 ani pe baza de consimtamant.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]